PROJEKTOVANJE

Nabavka "pravog" sistema tehničke zaštite katkad može predstavljati veliki problem na putu od Vaše iskazane potrebe do pronalaska dostupnog, zadovoljavajućeg i funkcionalnog rješenja.

Vođeni dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, rado ćemo Vam olakšati izbor prilikom odabira odgovarajućeg sostema te Vas posavjetovati o svim pitanjima vezanim uz funkcionalnost i kvalitetu ponuđenog. 

Treba napomenuti da je svaki sistem jedinstven i u potpunosti prilagođen zahtjevima naručitelja i objektu u koji se instalira, tako da je preliminarno savjetovanje u svakom slučaju poželjno i često neophodno.

Dijagnostika

Prvi korak prije razrade bilo kakvog nacrta sistema tehničke zaštite, sanacije ili nadogradnje je stručna i sveobuhvatna dijagnostika sistema. 

Proces prikupljanja zahtjeva nerijetko je uvjetovan zatečenom stanju u objektu, stanju već postojećeg sistema ili mogućnostima nadogradnje postojećeg sistema. 

Naše stručno osoblje rado će Vam, nakon izvršenih dijagnostičkih radnji, izraditi izvještaj koji će sadržavati odgovore na pitanja:

Naše osoblje je opremljeno svim potrebnim dijagnostičkim uređajima i alatima neophodnim za utvrđivanje stvarnog stanja Vašeg sistema.

Izrada elaborata

Prije ugradnje i implementacije nekog od sistema tehničke zaštite, nužno je izraditi elaborat ugroženosti i sigurnosni elaborat.

Za kvalitetnu izradu elaborata ugroženosti i sigurnosnog elaborata veoma je bitno uzeti u obzir slijedeće činjenice:

Veliku važnost pridajemo kvaliteti, funkcionalnosti i visokoj sigurnosti zaštite, jer svjesni smo činjenice da je to jedini način na koji možemo opravdati ukazano povjerenje naših klijenata.